Sigurnosne mjere

Draga publiko Riječkog filmskog foruma,

kako bi vaš boravak u Art-kinu tijekom trajanja Riječkog filmskog foruma bio siguran i u skladu s trenutnim epidemiološkim preporukama, u nastavku donosimo mjere koje djelatnice i djelatnici Art-kina poduzimaju, držeći sigurnost posjetitelja Foruma na prvom mjestu:

  • U dvorani Art-kina i u Ljetnom Art-kinu smanjen je broj dostupnih sjedećih mjesta, uz pridržavanje razmaka od 1,5 metra.
  • Svi će prostori Art-kina biti opremljeni dezinficijensima i rezervnim zaštitnim maskama.
  • Između projekcija u istom danu osiguran je dovoljan vremenski razmak da se sve površine dostupne gledateljima dodatno dezinficiraju.
  • U slučaju lošeg vremena projekcije s Ljetnog Art-kina sele se u dvoranu Art-kina, o čemu će publika biti obaviještena putem svih dostupnih komunikacijskih kanala.

Istom vas prigodom molimo za oprezno postupanje i suradnju kako bi održavanje Riječkog filmskog foruma za sve nas proteklo ugodno i sigurno. Preciznije:

  • Ukoliko se ne osjećate dobro, imate povišenu tjelesnu temperaturu ili ste bili u kontaktu s nekim to je zaražen ili se sumnja da ima COVID-19, molimo vas da ne dolazite na Riječki filmski forum.
  • Ukoliko ste u mogućnosti, predlažemo vam da ulaznice kupite putem platforme ulaznice.hr. Isto možete učiniti i na blagajni Art-kina (svaki dan sat vremena prije početka prve projekcije), no zbog ograničenog kapaciteta, predlažemo da si ulaznice osigurate na vrijeme, poštujući pravilo razmaka na blagajni Art-kina.
  • Molimo vas da u zatvorenim prostorima Art-kina (atrij, toalet, hodnik, dvorana) nosite zaštitne maske, a ukoliko ih nemate, slobodno zatražite primjerak kod naših biljetera i volontera. Nošenje zaštitne maske nije potrebno tijekom trajanja projekcija u dvorani (dok sjedite) ili u vanjskim prostorima kina (Ljetno Art-kino, bočne stepenice Art-kina), no i u tom slučaju molimo vas da pazite na održavanje fizičke udaljenosti te vas potičemo na redovito korištenje dostupnih dezinficijensa.

Imajući na umu sve sigurnosne preporuke, želimo vam lijep, ugodan i zanimljiv boravak na Riječkom filmskom forumu!

Vaše Art-kino